Ny vecka

imageKvällsmys med (på) pappa!

Idag var tanken att Elise skulle vara på förskolan första dagen på, jag tror, fyra veckor. Ja, egentligen var den ursprungliga tanken att hon redan förra veckan skulle vara där ett par dagar så att det skulle få bli en mjukstart efter all ledighet med oss här hemma, men då och fortfarande härjar det maginfluensa på förskolan. Just det slipper vi gärna så Elise blir hemma även hela denna vecka.

Det känns skönt att jag är mammaledig och ändå hemma för då kan ju Elise lätt stanna här med mig och Tilia. Men hur gör dem som inte är lediga, utan arbetar? Jag antar att de inte får vabba så länge deras barn är friskt eller hur är reglerna egentligen? De som kan tar kanske ut ledighet i form av semester eller komptid bara för att undvika smittan, menar jag. Det är ju trevligare att vara hemma med ett (eller två) friska barn än sjuka…

Vi var på sjukhuset idag för att fotograferas till lokaltidningens ”Välkommen till världen-sida”. Det återstår att se hur fotot blev, men jag tror Elise blev bra i alla fall och det är ju huvudsaken!

Jag har fått indikationer från ett par av er att det har varit problem med att kommentera från mobilen. Kvarstår problemet? Och, om det nu gör det, är det någon med wordpress som vet hur man åtgärdar detta? Hur jag nu ska få svar när ni inte kan kommentera… Haha.

7 thoughts on “Ny vecka

 1. Tja du, när båda arbetar och det går magsjuka, då får barnen gå till dagis och så håller man tummarna för att ingen smittas. För ca en månad sedan gick magsjuka på M:s dagis, men vi bestämde oss för att låta M vara där sina tre dagar i veckan ändå. Rent krasst kan man lika gärna få hem smittan från ICA. (Kundvagnar måste ju vara världens smitthärd). Den här gången klarade vi oss tack och lov!

 2. Nu har jag också fått problemet med kommentarerna. Men har ingen aning om hur man löser det. Och det är inte bara mobilt här.

  Och du, det kommer gå super att ha Elise hemma – tro mig – jag börjar ju bli expert på det här.. 😉 Men nej, jobbar båda är det bara att hålla tummarna att ingen blir sjuk!

 3. Ojdå, den säger till om att min mailadress måste man logga in på för att kunna kommetnera här?!, så fick skriva fel mejladress för att det ska gå att kommetnera här?!

  Jo, jag tycker också att sådan här är läskigt, dessutom visste man ju inte om den bara hade tokrusat upp mot oss helt plötsligt, det var ju också en stor hund, så då hade man ju varit illa tvungen att sparka bort den hunden, för inte hade jag stått och tittat på, hur hade du gjort om det blivit bråk??

  var också med om en gång att det kom ut en hund till oss från en gård och var lös och ingen ägare kom. Husse stod en bit bort och tvättade bilen har jag för mig eller ngt, men till sist såg han det, och varför har man hunden lös då kan man fråga sig?!

  Kramar

 4. Åja, bilden i tidningen var väl fin! Tycker det är så svårt att få alla att se bra ut samtidigt, men ni lyckades alldeles utmärkt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *