Nya duschrummet i källaren

image

För ganska så längesedan tog vi hit hantverkare som gjorde om i vårt duschrum i källaren. Från början var där en mörkbrun plastmatta och fönster, bastu i furu och en rätt så skabbig dusch, ungefär perfekt att spola av hunden i… Målarfarfar var här en helg och vi målade vitt överallt i rummet, även på bastuns utsida. Sen har det liksom stannat av lite. Jag behövde inspiration och massa tid. Tid till att hitta det jag vill ha och sedan tid att göra om de sakerna så som jag vill ha dem. Jag hittade ett gammalt skåp i min mammas farmors hus och lite senare även ett bord. Dessa målade jag vita.

image

Vi kaklade insidan av fönstret själva. Härligt och effektfullt tycker jag! Insynsskydden var enklare att få till än vad jag trott och ger ett trevligare intryck än gräsklipparen och andra grejor som står där utanför, i ett förråd under balkongen.

image

Här är skåpet jag målat ett par varv, typ fem. Pjuh! Krokar att hänga träningskläder på eller kanske de man ska ha på sig efter bastubad och dusch?.

image

Älskar denna härliga krok! Den har jag hittat på Bygatan 5 i Tving.

image

Bordet har jag med målat från mörkt till vitt och spegeln är från Ikea.

image

Själva duschen är lite större än vad duschar brukar vara, den är 100cm × 100 cm. Rymlig och skön!

image

Militärpappan har fixat dimmer på belysningen och jag är väldigt nöjd med resultatet!  Hela detta rum är nu mycket mysigare än det var innan!
image

3 thoughts on “Nya duschrummet i källaren

    • Det är såna insynsskydd som man klistrar på fönstret, men som går att dra bort utan märken och flytta på när man vill. Har köpt dem på Leksakshusets stormarknad i Karlskrona men de finns ofta i alla färgbutiker. Kostar typ 100 kr per meter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *