Oh du allsmäktige fader

image

Vi hälsar dig välkommen hem efter vad som just nu känns som månader till sjöss! Du är starkt efterlängtad av de här två gullen, som numera hänvisar till dig i var, varannan mening. ”Så säger inte min pappa” ”så gör inte min pappa” ”Nej,  pappa sa inte det” osv osv…

Enligt dina två små gull, låt oss kalla dem Skrik och Panik, är du en fantastisk människa som alltid säger rätt saker, lagar den godaste maten, läser godnattsaga alldeles perfekt och dricker öl.

Idag när Skrik och Panik var riktigt, riktigt arga på mig väste de ur sig: ”Dumstalle, du är helt värdefull!!!!!” Så kan det gå när orden är svåra… men du kanske förstår att jag också längtar efter dig nu.

Jag är så urbota jävla less på allt gnäll, tjat och uppohnedvända garderober efter tusen ombyten per dag! Jag är trött på att klippa gräs, meka med röjsågar och laga mat. Kom hem och ta över är du snäll, du allsmäktige fader!

Jag längtar efter löpturer i ensamhet, tystnad och glada barn. Och kanske så längtar jag mest efter någon som kan klippa häcken!

4 thoughts on “Oh du allsmäktige fader

  1. Haha gillar deras smeknamn. Kunde varit mina två flickor 🙂 Just nu är jag inne i en slags chock av att ha två barn, och då har jag dom bara helt själv under två veckor och inte på kvällar och nätter som du, som är precis överallt och den röra och kaos det medför. Kanske vänjer jag mig men huuuu vad jag är stressad av att vara själv. Du är grym var det jag ville få ur mig! 😀

    • Men tack!! Å andra sida är det rätt så gött att vara själv emellanåt också, tycker jag! =)Kämpa på!

  2. Å vad jag känner igen mig i detta! I vart enda ord! Var EXAKT så jag kände i söndags när när sambon varit ute på jobb i 13 dagar. På måndagen kom han hem, när man vet att det är nära så blir det liksom extra jobbigt.. En dag fick vi ha honom hemma… Tidigt onsdag morgon åkte han igen för att komma hem nu på lördag, packa upp, packa om och på måndag åker han två veckor igen. Suck. Men det går nog bra det oxå. När han kommer hem har jag 3 av 4,5 veckas semester kvar och då ska vi mysa!! (Och hålla tummarna för att det fortfarande är sommarväder och att han inte måste jobba här hemma istället )
    Hoppas ni för en riktigt bra sommar tillsammans nu hela familjen!!

    • Skönt med igenkänningsfaktor! Tack! Nej fy, det där schemat lät inget kul! Hoppas ni med får en skön semester ihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *