Sommarhäng hemma

image

Tuffa Benjamin och hans familj hängde här i förmiddags och det var mysigt med besök! Barnen gungade, bråkade och hoppade studsmatta. Elise försvann ett tag och plötligt presenterade hon en skattjakt som hon anordnat åt de mindre barnen. Skatten visade sig vara godis som hon hämtat från ett skåp väldigt högt upp medan vi andra låg i gräsmattan och lapade sol. Hon hade lagt godishalsband, chokladpengar och en klubba i ett glas till varje barn. Påhittig och busig!

Senare anordnade hon en teater med dockor och fixade med sittplatser till alla oss åhörare. Tilia var förtjust, vilket var så härligt att se! Vi har även hunnit med att leka med vatten, spela basket och fika i skuggan. Nu vilar kidsen i soffan en stund för att ladda batterierna så de kan busa resten av eftermiddagen sen.
imageHallonvatten är en klar favorit varma sommardagar! Jag häller bara i frysta hallon i kallt vatten vilket både är vackert och smakar gott. Barnen dricker hellre det än saft, vilket är fantastiskt bra, tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *