Om att älska vardagen

Snart tillbaka till verkligheten igen efter sex veckors semester och jag som tycker om både rutiner, vardag och mitt arbete ser fram emot det som väntar! Det kommer bli en utmaning att pussla ihop tiden med barn, hund, träning, heltidsjobb och halvfartsstudier… livet, ni vet. Utmaningar är kul!

Följande väntar mig i höst på den ena fronten:

Kursen behandlar organisationens struktur, kultur och processer samt teoretiska perspektiv på organisation och ledarskap. Kursen behandlar även vetenskapsteori, kunskapsteori, forskningsmetoder samt tekniker för datainsamling och analys liksom olika kriterier för forskningsetik. Kursen ger också en fördjupning i ledarskapsteori, projektledning, kommunikation och förändring.

Ni förstår att jag ser fram emot hösten va?! #vågaälskautveckling

7 thoughts on “Om att älska vardagen

 1. herregud, jag blir trött bara av att läsa det. men det är för att jag just nu känner mig rätt slut.
  det är tungt att bo i kollektiv med tusen barn och inte ha vatten eller el i sitt hus så att man kan välja var man vill äta och hänga liksom.
  men men vi har det härligt absolut men ibland vill jag bara gå ut i skogen och sätta mig på en stubbe själv.
  kram

 2. Det är faktiskt skönt att komma tillbaka till en vardag trots att det dagarna innan kan kännas lite motigt =D

  Tack för alla råd och tips om barnvagn och mjuklift, kan tro att det blir för mycket att kånka runt på, samt att man behöver inte köpa på sig för mycket.

 3. Det låter absolut härligt! Satt precis o kollade på möjliga kurser, trots att jag lovat mig själv att det får vara slut med skolan nu. Dags att komma ut i riktiga livet! Det vore inte dumt med ett jobb, annars är väl (vettig!) praktik det jag ska försöka skaffa mig i höst.
  En fråga om löpträning – vad är bäst att springa i när det regnar o börjar bli kyligt, som till hösten? Regnställ går ju inte direkt 🙂

 4. Jag längtar faktiskt också lite till den vanliga vardagen, med skräckblandad förtjusning då 😉 man blir på något sätt lite mer organiserad och effektiv då båda jobbar och sådär. Just nu är det ingen ordning med varken mat eller rutiner. Men, först ska jag njuuuuta de sista månaderna hemma efter sommaren 😉

 5. vi stannar drygt en vecka till innan vi kör till helsingborg men nu bygger mannen typ nonstop och jag har ju inget körkort!!
  har dock kört lite med svärmor i skogen så jag ska ju absolut ta ett.. men annars hade jag lastat barnen i bilen och kört varsomhelst närsomhelst!
  men jag dricker gärna kaffe en annan gång vi är här!
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *