Mera Köpenhamn

image

Vi sitter på tåget hem mot Karlskrona igen efter några härliga dagar i Köpenhamn. Igår lyckades vi åter igen hitta till en fantastisk restaurang en bit utanför stadskärnan som serverade indiskt. Vi åt tills vi dog.

image

Lunchen åt vi på ett fik intill Ströget, Royal cafe smushi, även det väldigt gott och trevligt. Bilden ovan är därifrån, liksom den nedan som föreställer min fika med en god latte och helt okej morotskaka, även om min egen slår den med hästlängder.

image

Alla bilder är på mat och dryck vilket beror på att mycket av vår resa gick ut på att hitta god mat och att äta den i lugn och ro. Ett av våra stora intressen är mat och smakupplevelser och jag kommer skriva ett inlägg där jag tipsar om godbitarna vi fann och hur man tar sig dit.

image

image

Jag tycker mycket om en välgjord kaffe latte och drack fler under denna helg än på hela sommaren. Även ett par glas Coca Cola slank ner och det minns jag faktiskt inte när det hände senast! Dess kopiösa mängder socker och fullkomligt livsfarliga risk för tänderna gör drycken som en av dem som jag alltid väljer bort. Något jag lika ofta väljer bort är alkohol och därför har många liter mineralvatten druckits i helgen. Mums, säger jag!

image

3 thoughts on “Mera Köpenhamn

  1. jag bara älskar joe the juicer samt mamamokka när det kommer till kaffe och smoothies!
    men nästa gång ni är i köpenhamn så missa inte Sticks n Sushi! googla det och kolla deras hashtag på instagram för där snackar vi mumsig mat med utsikt!
    det ligger nämligen på taket på the tivoli hotel typ tio minuter från själva tivolit.
    vi beställde sushi därifrån till vårt rum eftersom barnen sov och vi ville lyxa till det. det var verkligen gott även om man missade själva restaurang upplevelsen iom barnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *