Om att ta tillfället i akt

Denna vecka håller jag till i skogen utanför Stockholm där jag utbildar i UGL. Utbildningsveckor som denna är mycket speciella och vi jobbar nästan dygnet runt. Tiden till träning blir därför mycket knapp. Dessutom äter jag mat i en matsal och kan således inte själv välja min mat på samma sätt som jag är van vid.

Det gäller att se möjligheterna och ta tillvara på tid och tillfällen, annars är det lätt att slappa ihop fullständigt och bara se omöjligheter och problem. Inte en chans att jag skulle tillåta mig själv bli helt förslappad och gå miste om en hel träningsvecka bara för att det visade sig omständigare än vanligt att planera!

Jag vet aldrig i förväg när dagen är slut men jag vet när den börjar. Säkrast är alltså att träna före frukost, tidigt som attan! Ibland blir träningen därför inte så lång som jag skulle önskat men all träning som blir av är bra träning!
image
Idag blev det morgonjogg i kolsvarta omgivningar och imorgon står gymträning på schemat! Hoppas på mer lyse där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *