Om Lövmarknaden

image

I torsdags irrade vi omkring hemma i huset ett antal timmar innan vi väl kom iväg till stan för att gå på Lövmarknad. Militärpappans chef bjöd på Lövmarknadslunch i parken på jobbet och det var lika trevligt som vanligt att träffa alla kollegor och deras familjer!

Efter lunchen mötte vi upp Militärmorfar och gick tillsammans upp på marknaden. Elise fick allt hon ville ha av Morfar och det blev en stor ballong och en skällande runtspringande leksakshund… och en glass. När Mormorn anslöt efter jobbet åkte Elise även karusell och hoppade i ett hopptorn.

image

image

Tilia sov i vagnen i många timmar och när hon vaknade och ville äta passade vi på att vila benen på ett nyöppnat fik innan vi gjorde våra förbestämda inköp i form av viltkorv, strumpor, gräddbollar och marknadsgodis och sedan åkte hem.

image

Hemma packade vi ner halva bohaget i ett par väskor, proppade bilen till bristningsgränsen och åkte mot Gökhult för att fira midsommar!

2 thoughts on “Om Lövmarknaden

  1. Jag tycker det är så vansinnigt mysigt med marknader, ju mindre stad desto härligare när alla kommer fram ur sina gömställen. Det är ju årlig marknad i Nora sista helgen i augusti, men av någon anledning glömmer jag jämt bort det och bokar resor den perioden. Vartenda år.

    Och det där med allt de pekar på känner jag igen. Hmm.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *