Om mig och dieter och affirmation

image

Nu kanske ni tror att jag testar någon slags extrem diet eller avgiftning när ni ser alla glas… Men så är det naturligtvis inte. Det är mitt mellanmål ni ser. Jag har visst blivit lite smittad av Tilias förkylning och har ont i halsen. Hade ont i halsen.

Militärmamman Sofia höll Mamma/Baby-passet åt mig i förmiddags så jag och Tilia kunde sova istället och koncentrera oss på att bli friska. Eller jag kanske mer koncentrerar mig på att inte bli sjuk. Affirmation, ni vet, tankens kraft. Det är grejer det!

Förutom att vila från träning, sova och tänka mig frisk, ser jag till att få i mig extra mycket vitaminer och antioxidanter. Och någon ny trollkur jag hör om eller så. Idag var det visst hett vatten med massa gurkmeja men det slank ner snabbt. Vattnet till höger i bild är mitt vanliga hallonvatten. Elise älskar det och både hon och jag dricker mer med lite frysta hallon i vattnet. Enkelt och läckert! Tilia och jag drack varisn smoothie till mellis som ni ser till vänster i bild.

Bli-frisk-smoothie:

1 banan

1/2 röd grapefrukt

1 dl frysta hallon

1 dl turkisk yoggi

1 msk lkrossat linfrö

3 cm ingefära (inte i Tilias)

Mixa allt. Drick , njut och känn hur frisk du blir!

Uppdatering: Såg visst att jag skrivit Assimilation istället för affirmation som det ju skulle vara. Tokigt! Jag är lite väl inne i sociologins värld för tillfället… Och det är ju bra i alla fall, med ny delkurs och allt!

9 thoughts on “Om mig och dieter och affirmation

  • Vanligt kranvatten som jag slänger i lite frusta hallon i. Som du säkert gör m citron ibland. Hallon är gott!!

 1. åhh vi har 95% av barngruppen hemma i feber, ja de andra tre pedagogerna också.
  detta är något av en influensa i hästväg, feber, hosta och snooor.
  jag brukar göra ett avkok på ingefära, lime och honung som jag häller i mitt te!
  kanonbra!
  krya på digkramar!!

  • Ja, hon är duktig Sofia! Kul att det känns idag. 🙂 Jag lyckades slippa bli sjuk och har tränat idag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *