Omplanering på en måndag

image

Skulle tränat på jobbet igår men hade för kanske första gången i mitt liv glömt del av klädseln hemma. Tog ett snabbt beslut om att det inte skulle beredas möjlighet att se mig träna i sportlinne och trosor utan flyttade träningen till kvällen istället.

Löpning i Bastasjö blev det och jag hade turen att få fyra till tjejer med mig! Vi sprang sex kilometer och tränade massor på den nya tekniken vi lärt oss på löpstegskursen dagen före.

När jag kom hem skulle jag skruva upp beslagen på den nymålade skänken men det visade sig att jag istället fick lägga tid på att jaga hiskeligt stora och läbbiga spindlar som plötsligt fanns i flera upplagor runt om i mitt hus. Stora som min handflata (utan fingrar) och med muskliga ben. Fy fan!

Sen fick jag gå och lägga mig.

Nej, jag hann faktiskt hänga upp min nya kreation i form av ett skelett till en gammal lampa som jag målat vit och surrat fast tunna små fjärilar i. Ära vare gud i höjden denna har jag gjort i slöjden liksom. Mycket nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *