Omvänd helgrutin på en tisdag

Vet ni vad? Det franska köket… My God! Jag har nu ätit mig så mätt att jag knappt orkar andas för det liksom inte får rum med luft i lungorna. Så mätt.

image

Vi gick omkring på stan här i Cherbourg och letade lite på måfå efter någonstans att äta middag. När jag började känna tendensen av rastlöshet hos mina kollegor och vi fortfarande inte hittat något passande hoppade jag snabbt in i närmsta öppna dörr, som skulle visa sig innehålla någon form av trumstudio. Mannen därinne rekommenderade ett ställe och ringde dit för att boka bord åt oss!

Maten skulle komma att visa sig vara helt fantastisk!!

image

Imorgon är det så kallad omvänd helgrutin som gäller här, vilket såklart innebär att vi stiger upp klockan fem(!).

Så, god natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *