Omväxlande torsdag

 

image

Gravid vecka 24

Under förmiddagen idag har vi haft besök och utbildning på patologen på sjukhuset här i stan. Som en del i den utbildning i ledarskap som vi håller för våra kadetter handlar ett avsnitt om döden. Vi har lånat in en pastor som föreläser flera av dessa lektioner, som arbetar nära döden, eller hur jag nu ska uttrycka mig. På patologen fick vi träffa en obduktionstekniker som berättade om sitt dagliga arbete och hur han såg på det. Vi fick även en rundvandring i kylarna och i avskedsrummet där en patient låg iordninggjord. Jag har varit på samma sak förut, med jobbet, men för kadetterna var det första gången.

Eftermiddagen vigdes åt att rätta tentor och tog verkligen hela eftermiddagen, men vi blev klara. Skönt! Ett omväxlande yrke i skärgårdsmiljö, som rekryteringsbroschyrerna säger!

Jag hämtade Elise på förskolan strax efter halv fem och hemma lagade vi mat och busade en stund. Hon var varit världens lilla gladaste bustroll efter att ha sovit tre timmar i sin lilla låda under eftermiddagen! Efter middagen hjälpte hon mig att baka cupcakes som jag ska ha med mig till jobbet imorgon då vi har avslutning med ett kadettgäng. Jag har faktiskt aldrig tidigare bakat cupcakes och de är inte klara ännu, men snart kommer en bild. (om de blir fina nog)…

image

Hoppelihopp på förskolan innan hemgång!

 

image

Det finns mycket man vill visa sin mamma på förskolan. ”Titta däorrr”

One thought on “Omväxlande torsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *