Onsdag

Vatten i nappflaska

Elise sitter i sin stol och "dricker" vatten (mest leker)

Idag ska vi på Mamma/Babygympa på Lokomotion. Det är första gången för vi fick inte plats i den förra gruppen och nu har jag kommit igång så bra själv, men beslutade mig ändå att vara med. Jag tror inte att det blir någon supereffektiv träning direkt med alla bebisar, men vi får väl se!

Efter det vill jag handla för kylskåpet gapar verkligen tomt och sen vill hunden ut på en ordentlig promenad medan dagsljuset ännu lyser så att hon kan springa snabbt och långt. Det behöver hon, vilket märktes igår då hon tuggade sönder sin nalle i brist på annan aktivitet. (jag bytte ut alla måsten till vill i denna text…)

Jag har börjat sätta Elise i barnstolen vid köksbordet korta stunder och hon älkar det! Jag har ju Ikeas mjuka kudde inuti som stöd och med tanke på hennes ganska knubbiga lår är det knappt så att hon kommer ner… Haha! Så stöd får hon!  Idag fick hon sin nappflaska med lite vatten i och den tyckte hon var rolig!

3 thoughts on “Onsdag

  1. Åååå vad mysigt med en liten gäst vid bordet 😉 Stora tjejen 🙂 Svaret på din fråga angående ammning på natten: Jag ammar kvällsmålet vid 21-22 sen ammar jag igen vid ca 03-04 (de senaste nätterna har det varit exakt 03.50). Nästa ammning har varit runt 07.00. Men inatt blev jag bortskämd. Hon åt vid 04.00 och sen 8.30.. Men det var nog bara inatt. Men vi har verkligen tur får jag säga 😉 Hur har du det med din ammning? Kramis

  2. Hoppas du fick ut något av mammajympan! Det brukar inte vara sådär jättetuff träning på såna pass men man gör ju i alla fall någonting, betydligt bättre än inget!

    Vet inte om jag ska gå tillbaka till affären… Allt är ju tvättat. Jo men jag kanske ska det. Jag borde ju.

  3. Kan du inte gömma lite godis i huset så hunden får leta och använda hjärnan lite?
    Cebastian blir alldeles till sig när han ser mig dricka vatten i glasoch gissa om han blev glad när han fick testa. Och gott är det med vatten tycker även han.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *