I’m back!

Jag säger bara Mamma/Baby-träning – Wow! Salen var full av bebisar, inte visste jag att det fanns så många träningssugna mammor  i den här stan! Hon som höll passet är fantastisk, jag har alltid gått på hennes pass för hon är så sjukt inspirerande och duktig och hon kommer hålla i Mamma/Babyträningen varannan gång.

Det är olika träningspass varje vecka och idag körde vi Funktionell träning. Jag som inte trodde att det skulle ge mig så mycket rent träningsmässigt sitter just nu med två stockar till ben och begynnande träningsvärk i hela kroppen. Det var precis som ett vanligt Funktionell-träningspass, i alla fall för mig, för jag har världens snällaste barn! Hon låg på en matta framför mig i 55 minuter och var helt nöjd hela tiden! Så jag kunde träna på precis som jag ville, så perfekt!

Jag passade även på att ta mig i kragen och reda ut en sak som jag gått och grunnat på ett tag, men undvikit. För en månad sedan ungefär så skaffade ju jag mig en PT (personlig tränare) för att jag känner att jag står still och att träningen inte ger effekt bland annat. Jag ville ha Marie som PT, hon som höll passet idag men av någon anledning fick jag en annan tjej istället. Jag påpekade det lite i förbifarten lite mer som ”Jaha? Jag trodde jag skulle ha Marie” men fick till svar något i stil med ”Nej, det är jag som tar alla nya PT-kunder nu”. Jag ville inte tjabba om det även om jag verkligen hade sett fram emot att ha Marie som PT! Jag tänkte att jag ger henne en chans.

Jag har hunnit träffa min PT två gånger varav en när vi bara pratade och en när vi gick igenom mitt nya styrkeprogram. Det var ett par saker som inte kändes helt bekväma och jag började direkt fundera över om jag skulle fortsätta med henne, men det kändes inte helt bekvämt att säga att jag hellre ville ha Marie… Idag hade jag funderat klart. Jag sa till Marie att jag ville byta till henne som PT och så blev det. Hon skulle ta det med den andra tjejen och det var inget pinsamt med det, försäkrade hon mig om. 

Jag betalar 450 kr i timmen och såklart vill jag verkligen ha valuta för mina pengar! Det känns som att jag tagit rätt beslut och jag är glad att jag vågade.

Träningen idag gav mig en massa ny energi, något som jag verkligen behövde! I eftermiddags gick jag en promenad med Vackraste hunden i 90 minuter medan Elise sov i vagnen. Mamma och pappa kom förbi med kinamat lite senare och jag lämnade dem med Elise en stund och åkte för att handla. Jag hann alltså med allt jag skulle idag och är energin är påfylld igen. Tänk vad lite träning kan göra!

2 thoughts on “I’m back!

  1. Det låter verkligen helt underbart 😮 Jag längtar tills jag får börja träna. Vill gärna testa mammabarngympan här uppe, men vill vänta tills efterkontrollen är gjord. Träning ger verkligen en energi. Man orkar ju så mycket mer :)Får se om Ebba är lika snäll som Elise 😉

  2. Jag vet, ett bra träningspass gör så mycket för energin!

    Vad bra att du sa till att du ville byta PT, för de pengarna ska du verkligen känna dig 100% bekväm tycker jag. Hur ofta ska du träffa Marie nu då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *