Oväntad publicering kommer

Okej brudar och en och annan man. Jag visade er bilder på överkroppen, eller i alla fall delar av, för att inspirera och visa er att det faktiskt går att bygga muskler. Det var i det låsta inlägget. Jag har tagit kort varje månad på kroppen för att inte bli hemmablind och hade aldrig någonsin tänkt publicera dem, för så hemskt är det. Oh, gud vad avskydde min kropp. 

När jag publicerade mitt låsta inlägg fick jag mycket respons från många av er som skrev, både via mejl och i bloggen, att ni blev inspirerade och kände att det faktiskt finns en chans. Och kan jag så kan du. Lätt! Under dagen kommer jag därför att publicera två bilder. En vecka efter förlossningen och knappt fem månader efter förlossningen. 

Låst såklart. 

Lösenordet kommer att vara samma som till alla mina låsta inlägg. Vill du ta del av det så mejla mig och berätta vem du är, tack. 

2 thoughts on “Oväntad publicering kommer

  1. Jag ville bara säga att jag tycker du är Super duktig!! :0)
    Själv önskar jag bara att jag hade hälften av din ”Jävlarannama” ;0) Men jag kämpar på!! :0)

    Ser framemot att följa dina framgångar i träningen (ochi livet) och man blir verkligen inspirerad!! :0)

    Många varma kramar//Linda,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *