Nytt till Undra

image

Det var nog evigheter sedan jag köpte något nytt till Vackraste hunden. Mat och nåt ben har jag så klart köpt och hundbajspåsar där samtliga var utan botten. Jo, lite paff blir man allt… och varm och kletig i handen första försöket. Men de var lila och fina!

Idag började Undra löpa igen och eftersom hon inte håller rent själv och tuggar i sig alla (svindyra) tikskydd är hon förvisad till källaren, hallen eller utomhus på tomten. Och då tycker jag synd om henne för hon gråter högt och ljudligt, så pass att jag även tycker synd om mina barn som omöjligt kan sova i oväsendet.

Så idag köpte jag hem tuggben i form av tjurmuskel, det enda som duger åt en kräsen Weinaraner. Tjurmusklerna var närmare en meter långa och är i själva verket tjurpenisar, har jag fått höra. Det ni! Och det är så nära min hund får komma snoppar under löpperioden så det är väl inte mer än rätt att hon fick sig ett gäng, menar jag!

Löptik betyder i alla fall i vårt hem olydig hund så ett nytt koppel fick det med bli eftersom det andra likadana har gått sönder sedan länge. Idag hittade jag ett i samma sort och jag förnyade mig med att köpa ett rosa! Det passar hennes härliga grå nyans. Kopplet är så bra för det väger nästan ingenting och eftersom hon oftast springer lös under mina löprundor (här ”löp” som i att springa) så underlättar det för mig som måste bära det och redan har tillräckligt med extrakilon att släpa runt!

One thought on “Nytt till Undra

  1. Det låter himla jobbigt med tik när de inte tvättar sig själva! Då är jag extra glad att vi har hanar (och tänker att nästa hund kanske inte ska vara tik trots allt…)

    Weimaranerlägret är himla kul, dit borde ni komma nångång! (det är varje år i slutet av maj början på juni) Så häftigt att de hur mycket de har naturligt i sig och vad duktiga de är våra grå! Sen är det ju himla trevligt folk också vilket gör det hela ännu bättre!

    Ha det gott!
    //Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *