På väg, äntligen!

Idag har jag mätt min kropp, vägt mig och fotat. Allt för att inte bli hemmablind och få för mig att inget händer med kroppen, vilket är ganska lätt hänt. Istället vill jag kunna gå tillbaka och lätt jämföra siffror och bilder och på så sätt se svart på vitt vad som egentligen händer.

Jag kommer inte att skriva ut mina mått här på bloggen, det finns ingen anledning till det då alla kroppar är så olika. Däremot kommer ni kunna följa mina resultat då jag delar med mig av de förändringar som sker, alltså plus eller minus antal centimeter och kilon. HÄR kan ni se vilka kroppsdelar jag mätt och hur jag gått tillväga.

Liksom under min förra graviditet gick jag upp väldigt mycket i vikt, närmare bestämt trettio kilo! Tyvärr verkar min kropp fungera så oavsett bra kost och träning. Ni som följt mig under graviditeten vet att jag tränat mycket nästan hela vägen till förlossningen och det har med all säkerhet hjälp mig till den friska kropp och snabba läkning som gjort att jag så snabbt efter förlossningen kan vara igång med träningen igen.

I förra inlägget såg ni min mage bara timmarna före förlossningen och hur den ser ut idag, en vecka senare. På den veckan har jag gått ner 15 kg. Jag har en bra bit kvar tills mina mål är uppfyllda. Visst är det härligt?!

Att tappa kilon är ju en sak som i sig kan ta tid och vara arbetsamt, men mitt mål är inte att bli smal, utan tight. Jag ska ha synliga muskler, vara spänstig, stark och snabb. Då blir det genast mer arbetsamt att nå målen. Det känns underbart att resan är igång. Äntligen!

4 thoughts on “På väg, äntligen!

  1. Jag tror ju fortfarande på att kroppen lever sitt eget liv. Annars skulle väl jag varit den som gick upp 30 kilo om det fanns någon rättvisa.
    Kanske borde man ta sig i stånd med att mäta/väga för att se att man inte står stilla när det väl dra igång sen? Hmm. Värt att tänka på. Och att leta fram ett måttband!

  2. Du är klok du som inte lägger ut vad du väger och mäter, det finns alltför många som är lite för fixerade och som ska jämföra och hetsa. Men jag måste säga att jag inte tycker att det syns på dig att du gått upp 30 kilo, eller att du har 15 kvar. Du bär upp dem snyggt! Ska bli kul att följa din resa mot tight, snygg och stark! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *