Hembesök

BVC var på hembesök här igår och Tilia blev vägd. 4640 gram stannade vågen på (födelsevikt: 4320) och vi fick frågan om hon inte hade magknip med allt hon äter. Lite sådär ibland kan jag märka av det men det kanske kommer med tiden. Äter som en liten häst gör hon i alla fall och så fort hon släpper bröstet sprutar mjölken (grädden) lite varstans. Som över datorn igår.

Hon äter gärna ofta och verkar få i sig en hel del då hon klunkar högt och ljudligt. Snabbt går det också, men sen vill hon gärna snutta ganska länge så det blir ändå att jag får sitta där jag sitter ett ganska bra tag. Och allt snuttande gör ju att min mjölkproduktion ökar så brösten är verkligen enorma! Njut medan du kan säger en del, men jag tycker mest att de är i vägen. När magen äntligen försvunnit så man kan sova på den igen- ja då ploppar två enorma bröst fram istället och det hela lika omöjligt igen!

Jag tror vi fick godkänt av BVC så vi får behålla våra barn. Trots att vi varken hann dammsuga eller klippa gräset innan.

2 thoughts on “Hembesök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *