På vägen till Högsby

Både Elise och jag har varit sjuka och i helgen har det varit min tur att må sämst. Elise däremot har varit pigg och fräsch på dagarna men hostat som en galning hela nätterna som gjort att hon inte kunnat sova mer än sittande på mig medan jag håller ett täcke över hennes ansikte så att luften inte blir så torr. Således har jag inte kunnat sova…

I fredags packade vi in oss i bilen för att åka till Frökenfarmor och Målarfarfar. Det har varit skönt med lite avlastning och jag känner att den gjorde mig gott. Jag är mycket bättre nu!

Dock kände jag mig pigg i fredags så på vägen till Högsby stannade vi till i Kalmar hos Jenny och Ebba för att leka i deras vackra nybyggda hus. Det var ett tag sedan vi sågs nu och flickorna lekte och sprang runt medan mammorna pratade, åt och drack kaffe. Så trevligt, skönt och uppiggande att träffa Jenny som är en väldigt fin vän!

Elise och Ebba

Elise och Ebba

Busa är roligt!

Busa är roligt!

Ebba fyllde 1 år i helgen men är större än Elise. Godbit!

Ebba fyllde 1 år i helgen men är större än Elise. Godbit!

Innan vi åkte fick Elise tag i ett nyöppnat paket sesamfrön. Den hade hon roligt med! Själv hade jag inte alls lika roligt när jag hittade henne...

Innan vi åkte fick Elise tag i ett nyöppnat paket sesamfrön. Den hade hon roligt med! Själv hade jag inte alls lika roligt när jag hittade henne...

... Såhär fyra dagar senare trampar vi fortfarande runt i ett och annat frö som fastnar under fötterna.

... Såhär fyra dagar senare trampar vi fortfarande runt i ett och annat frö som fastnar under fötterna. Såret på kinden är det någon annan unge på förskolan som orsakat.

3 thoughts on “På vägen till Högsby

  1. Hej, ja du det har hänt en del. finns att läsa i bloggen. Men i korta drag har bb-läkaren missat att skicka oss till ortopeden och nu får vi skörda frukterna. Inåtroterade fötter som inte gått till sig av sig själva måste nu gipsas i 6 till 8 veckor sen blir det op av en för kort hälsena och gips i 6 till 8 veckor till sen rehab.

    Hur mår du då? verkar inte alltför muntert? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *