Pappatid

Igår kväll var jag ute på promenad med PT:n och Vackraste hunden. Elise var med Militärpappan och jag hade två fria armar hela rundan, som varade i 2h och 40 min! Fatta hur mycket fortare man kan gå utan vagn, men samtidigt var det lättare också. Hur som helst skönt med lite omväxling!

När jag kom hem gav jag Elise mat medans Militärpappan lagade supergod kyckling med pasta och en sås på lite av de kantareller som jag plockade i helgen. Mums! På resterande gör jag nog en omelett eller två i veckan.

Under min långa promenad hade Militärpappan hunnit med en hel del. Bland annat att betala räkningarna och leka med sin dotter. Hm… Det ska till en man för något sånthär:

Elise i solbrillor

Alltså... Killars sätt att roa sig! Suck.

4 thoughts on “Pappatid

  1. Haha! Så söt hon är!

    Mer protein låter bra, det är jag också dålig på! Försöker byta ut smör mot keso på mackan och helst vill jag äta ett kokt ägg varje dag men det gör jag inte… Tar för lång tid att koka ägg, det måste gå snabbt! =)

    Frukost, lunch och middag är oftast inga problem, även om jag ibland är för trött för att laga en ordentlig middag, det är mellanmålen som förstör allt för mig. Jag är vrålhungrig hela tiden! Går och småäter en macka hit, en tallrik yoghurt dit och en frukt då och då och jag tror att jag helt enkelt äter för mycket. Inte så jättedåliga saker, bara för stor mängd. Det sitter i sen graviditeten då portionerna blev något större (eller ganska mycket)…

  2. Så söt 😀 och stor hon blivit, är ju helt otroligt vad bäbisar växer!

    Jag pluggar ”bara” halvtid, men känns ändå som studierna slukar en maassa tid… och som du säger, ett barn att ta hand om hemma gör ju det inte lättare heller 😉 men roligt är det faktiskt, också! Och kul att stimulera hjärncellerna igen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *