Träning vecka 38

Måndag: Promenad, 180 min

Tisdag: Promenad, 70 min

Onsdag: Lugn löpning 60 min

Torsdag: Skogspromenad 50 min

Fredag: Vila!

Lördag: Styrketräning 60 min

Söndag: Promenad 160 min

Kommentar: Denna vecka har känts bra både i kroppen och i huvudet. Jag fick in ett styrkepass på gymet under helgen och då körde jag superset. Jag körde igenom hela kroppen på en timme med två övningar per muskelgrupp. Den första med fokus på styrka, 8 reps och den andra med fokus på uthållighet, 15 reps. Två varv hann jag med, men nästa gång blir det tre!

Jag är just nu inne i en fas då jag tycker att ingenting händer. Och här har jag varit en längre period. Jag går och går, men känner att jag både vill, orkar och borde mer. Dock har jag inte den möjligheten när jag allt som oftast är ensam. Därför har jag gjort några förändringar i kosten istället. Generellt är jag emot grova förändringar i kosten eftersom det ofta är det största misstaget man kan göra mot sig själv, för det håller sällan i längden. Förändringarna är därför inte så stora, med förhoppning att de passar mig och min kropp så att jag kan hålla i dem.

Veckans väldigt långa promenader i kombination med styrketräningen har gjort mig mycket tröttare i kroppen och jag känner att den verkligen fått jobba! Så härlig känsla! Ser fram emot en ny träningsvecka!

2 thoughts on “Träning vecka 38

  1. Vad är det för förändringar du gjort i kosten?
    Det verkar vara grymt mycket svårare att gå ner i vikt efter att man har fött barn, förut behövde jag bara TÄNKA att jag skulle gå ner så gjorde jag det. Nu måste man KÄMPA!

  2. Jag håller med Rebecca här. Innan jag blev gravid räckte det nästan med att jag skippade (ofta av stress) en enda måltid så hade jag gått ner ett par kg. Nu som mamma tycker jag att jag kämpar och kämpar men ändå känns det som om vågen visar mer och mer. Nog för att muskler väger mer än fett, men hallå, gå upp varje dag!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *