Påskbesök och stök

Idag kom Syster Yster äntligen hem från Oslo för att fira påsk, eller ja, träffa oss! Åh, vad roligt!

En lite oväntad händelse: Jag och Syster Yster, min Syster Yster sprang en lågintensiv runda på 8,5 km tillsammans, det längsta hon någonsin sprungit,alltså i sitt liv! Vi varvade med lite snabb gång emellanåt och hon var så sjukt duktig! Jag är mäkta imponerad! Vilken brud!!

Annars har jag ägnat kvällen åt att göra en Jansons frestelse till jobbets påsklunch imorgon. Jag äter inte ens skiten, men ville vara snäll och hjälpa han som står för lunchen då jag vet att han har en tuff tid just nu. Han blev väldigt glad att jag erbjöd min hjälp och det försökte jag påminna mig om när jag stod mitt upp i potatisstrimlandet och ansjovispillandet. Jäkligt slemmiga firrar, det där!

Snart, väldigt snart är frestelsen klar och jag kan krypa till kojs. Längtar!

3 thoughts on “Påskbesök och stök

    • Ja, vi är lika. Mest till utseendet och på rösten. Man märker att vi är lika även till sättet ibland. Fast med lite olika värderingar och vitt skilda intressen. Bilder kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *