Pizzabak med pappan

Igår när jag var på universitetet hade Elise och Militärpappan bland annat lagat mat ihop. De passade på att göra egen pizza när jag inte var hemma, jag är inte särskilt förtjust i det. De hade satt en deg till botten och sedan varit och handlat lite av det som skulle ligga på pizzan. Militärpappan hade skurit upp alla tillbehör och ställt på köksbänken och så fick Elise själv vara med och välja vad hon ville ha på sin pizza. Hon valde några saker som de la på men det roligaste var visst att plocka av allt igen! Så, snabbt in i ugnen med pizzan och Elise åt sedan som en häst!

Elise kikar in i ugnen

Elise kikar in i ugnen

Min pizza!

Min pizza!

Snart klar

Snart klar

Idag har jag åter varit i Växjö för föreläsning i ekonomistyrning och i veckan är tanken att jag ska bli klar med examinationsuppgiften så att jag kan släppa den och koncentrera mig på att föda barn istället. Det ska nog gå bra!

One thought on “Pizzabak med pappan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *