Smet, skola och Skrållan

Efter besöket på MVC bakade jag och Elise en rulltårta tillsammans. Och åt smet… Mest Elise faktiskt, själv är jag mer för deg nämligen. Sen körde vi till stan för att hämta Miliärpappan så att jag kunde åka till universitetet i Växjö för föreläsning mellan 14.00-19.00. Jag kom nyss hem därifrån och Elise sover gott i sin säng så henne får jag träffa imorgon igen! De hade haft en härlig eftermiddag och kväll tillsammans, hon och Pappan, i alla fall!

Hjälpredan i köket

Hjälpredan i köket

Drömrulltårta

Drömrulltårta

Jag har varit osäker på om Elise förstår att det är en bebis i min mage och att den ska vara här hos oss sen, ganska snart?. Hon pussar på min mage när jag frågar var bebisen är och så klappar hon fint på den. Hon älskar verkligen bebisar och när Finaste grannen var här igår med sin fem månaders lilla tös var hon salig! Hon klappade på henne fint när hon grät och ville gulla med henne, krama, pussa och hålla om.

Det händer allt oftare att hon leker med sin docka Skrållan, ger henne mat och medicin. Sedan ett par dagar går hon runt med Skrållan i famnen och gnäller och tittar på oss som att hon söker bekräftelse. Jag tror det i leken är Skrållan som gnäller och att Elise ska trösta, men ibland blir jag osäker?

Elise och Skrållan

Elise och Skrållan

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en lång dag. imorgon väntar fler timmar på universitetet tio mil bort och på kvällen är det middag hos Tuffbästis för att fira hennes 30-årsdag! Däremellan ska jag vara med min vackra dotter.

2 thoughts on “Smet, skola och Skrållan

  1. Det är så himla kul när de leker och gör handlingar med dockor och annat. Neo leker med tomtar, dockor och nallar och oftast är de ledsna och behöver tröst och mat. Han matar ju allt, jämt. När det ska ätas står patrullen redo (som kan vara böcker, dockor, bilar, ja allt möjligt) för att delta i ätandet… Han tar en sked och en sked går till varje deltagare. Snacka om generös 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *