Promenader och stundande läkarbesök

Vid lunch tog jag en skön promenad i vårvädret med Finaste grannen och under eftermiddagen har jag sovit en stund och fixat lite här hemma. Till middag gjorde vi en köttfärspaj som blev riktigt god, det var längesedan vi åt paj här hemma!

Elise och Militärpappan hade haft det roligt i simhallen och där vara fyra pappor och fyra barn. Lagom, tycker jag och perfekt att bo i en mindre stad just vid tillfällen som dessa. Under kvällen har jag fixat med lite kläder och städat Elises garderob. Hon har hjälpt till såklart och sysselsatte sig själv i över en timme med att trä kläder över huvudet och hoppa i och ur en röd plastlåda. Underbart!

Innan jag satte mig i soffan för att invänta en förlossning (haha) så tog jag mig ytterligare en promenad, bara för att jag kunde och det är så svalt och härligt ute nu tycker jag, som annars är störtvarm precis hela tiden!

Imorgon, väldigt tidigt på morgonen, har jag tid på förlossningen för bedömning. De har förberett mig på att de ska göra en kontroll med ultraljud för att se hur Militärbebisen har det där inne med fostervatten osv och att de gör en hinnsvepning på mig för att sedan med största sannolikhet skicka hem mig igen. Det låter toppen för mig! Jag vill verkligen inte bli igångsatt, om det är möjligt. Jag litar fullt på deras kompetens och att de gör det som är bäst för mig och Militärbebisen. Jag kan inget om sådant här!

Jag är liksom bättre på att skjuta AK5, gå långt med tung packning och springa hinderbana… Det är så olika det där!

5 thoughts on “Promenader och stundande läkarbesök

 1. Gillar din avslappnande inställning och helt rätt man måste lita på vad de säger för det är dom som besitter kunskapen så.

  Så mysigt de hade det i badhuset och jag tycker också det är skönt att bo i mindre stad sådär, inte sådan kaos på allting =D

  Lycka till imorrn
  kramar

 2. Jag håller alla tummar och tår för att du slipper bli igångsatt idag, även om jag tror att även det skulle gå över förväntan. Du ska ju ha en sån där grym och härlig förlossning nu! 🙂 Fast med tanke på hur sent du var uppe inatt hoppas jag att du fick sova något?!

  Njae, diagnos och diagnos. De la ju in henne för att hon hade förhöjd sänka som tydde på infektion i kroppen, men hon hade inget RS virus, inte influensa. Däremot lät hon slemmig på lungorna och lungröntgen visade en liten förändring på höger lunga. Sånt man bara avvaktat och sett om hon var större om det försvunnit eller blivit lunginflammation, men man tar inga risker med pyttebebisar. Så hon äter amimox (penicillin) nu i 7 dagar.
  Haha, nej – jag skulle nog också bli galen om jag hade gett mig på att kolla andningen hela tiden. Snacka om att bygga upp hjärnspöken för sig själv!

  Inväntar med spänning rapport från läkarbesöket!

 3. Här i stan är det sportlov denna vecka, så jag håller mig långt bort från ställen där det kan tänkas vara fler barn än vanligt 😉

  Ja, tänk vad skönt att vi är bra på olika saker! Jag håller fullständigt med dig, igångsättning i all ära, men bara om det är nödvändigt för barnets eller din hälsa. En dag mer eller mindre?… Hoppas hinnsvepningen gör susen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *