Simhallen med pappan

Jag har vinkat hej då till en förväntansfull liten tös som nyss åkte till simhallen med Militärpappan. Ända sedan jag hämtade baddräkten ur hennes låda har hon sprungit runt och lekt med den på huvudet (och sprungit in i alla saker eftersom hon inte ser någonting där under). Behöver jag nämna vilket liv det blev när baddräkten skulle packas ned i väskan istället? Tror inte det va?.

Nu är här tyst och lugnt och jag har plockat överallt, som vanligt. Jag har ju verkligen inte förmågan att slappna av förrän det är undanplockat i huset. Så här sitter jag nu med en kopp hallonbladste, några chokladbitar och en dator och hoppas att det var en bit av en slempropp jag skymtade i morse (gross, jag vet, men är det en gravidblogg så är det!). Och så mannen i en simhall utan mobiltelefon, bara för att jag inte ska kunna nå honom om jag nu behöver.

Det är sådant här man måste utsätta sig för när man gått ÅTTA(!) dagar över tiden. För det är i situationer som denna som det händer. Så måste det vara! Dock har jag inte en enda känning än så länge i alla fall, men vet från och med idag att det med all sannolikhet blir en mars-bebis. Det ni!

11 thoughts on “Simhallen med pappan

 1. Den 3/3 fyller farbrorn Bo år, så tror han gissar på det datumet hihii ;o) Jag tror i morgon :o) Hoppas du myser som den.. Många kramar

 2. bara ordet – slempropp!
  men det är klart att det är nu det händer – jag kan höra hur dom ropar i högtalarna på somhallen – knrr knrr Militärpappan sökes, Militärpappan sökes. Skynda dig hem, Militärmamman ska föda! knrr knrr

  hi hi.

 3. Hehe! Heja slemproppen! Hoppas militärbebisen tittar ut idag. Kul för E med simhallen. Vi besöker numera simhallen varje söndag. Skönt. Det tröttar ut oss alla.

 4. vi har tänkt flera gånger att åka till simhallen med astrid men det har liksom inte blivit av.. hmm måste verkligen ta mig i kragen och göra det nu!!
  elr skicka henne med mattias mm.

  ja men jösses vem trodde att det skulle bli en marsbebis? hihi envisa lilla pyre där inne 😉

  kramar

 5. Får jag gissa på 120304 – eller är det för avlägset? 🙂
  Eftersom 12 är delbart med både 3 och 4 känns det som ett bra datum 😉

 6. Du får ringa badhuset. Tänk dig Militärpappans min när det frågar efter honom i högtalaren.

  Vi använder inte heller up n go utan de vanliga. Jag smörjer också varje gång. Hoppas det går över för det är inte kul när han är så ledsen.

 7. Tjoho för slemproppen! Det är ju alltid ett bra tecken tycker jag! 😉 Och jag tycker ju självklart att mars är en betydlgit bättre månad än februari.
  VI hoppas på det i alla fall. Att den där sjuka sambon jag har här hemma nu är inne på lungröntgen säger väl en del om våra förutsättningar, så en bättre månad är inte svårt att få! 🙂 Men nu tycker jag att din bebis har bakats färdigt. Och jag kan gissa på att du är lagom less nu!
  Njut du av dina chokladbitar, det låter underbart!

 8. Över tiden är du ju inte än, då får du vänta en vecka till.
  Och hallonbladste är väl för att långsamt stärka livmoderns sammandragningar, därför ska det drickas nån månad eller mer innan BF. Det har nog ingen stark snabb-effekt. Då är färdknäppen att rekommendera nu när det ändå börjat hända saker.

  Och du: våga släppa taget och tro på att – inte du själv i förnuftets tankar, du är säkert kontrollerat grym i hinderbanan – men din gravida kropp vet exakt vad den är i färd att göra. Go with the flow.

  Jag tror lillebror kommer just precis när han ska, på sin födelsedag, om några dar, men inte över tiden.

  • Inte över tiden, vilken tid? Jag var beräknad till den 22/2. Det är 8 dagar sedan. Sen kan man gå 16 dagar till, i mitt fall högst 14, säger dem.
   Jag har druckit hallonbladste i över en månad och fortsätter såklart då det sägs ha bra effekter för läkningsprocessen även efter en FL.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *