PT fast för rösten

Vilodag för kroppen idag till förmån för kvällsjobb och så har jag haft en sånglektion med en sångpedagog inför stundande begravning där jag ska sjunga.

Jag har alltid drömt om att få sjunga för en pedagog sådär. Någon som petar i rösten och hjälper mig att utvecklas. Det var inte superenkelt att få en tid hos en sångpedagog i den här stan. Det fanns typ ingen aktiv! Inte som ger privatlektioner i alla fall. Och som jag hittde. Tipsa mig gärna!

image

Via en kontakt fick jag tillslut ett undantag och lyckades få till en lektion. Hurra! Johanna Kraft. Så bra!

Det var lite som jag trodde att det skulle vara. Vi jobbade med tonarter och anpassade låten till mig, vi jobbade med känsla i orden och jag fick framföra en dikt. Och så sjöng vi, om och om igen. Ändrade, petade, tränade början och slut och så massa pepp på det. Gud så roligt!! Och utmanande. Jag är redo.

2 thoughts on “PT fast för rösten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *