Radioprat om mens

Efter mitt inlägg igår ”Att ha mens i Försvarsmakten” har telefonen gått varm. Tidningar och radio har hört av sig och vill att jag ska ge en större bild av min verklighet som kvinna i Försvarsmakten.

Det ger jag gärna! För att jag är stolt över mitt yrkesval, för att jag älskar mina arbetskamrater och för att jag går till jobbet med ett leende på läpparna varje dag! Jag ger gärna media en bredare bild av min verklighet som kvinna i Försvarsmakten för jag tillhör en minoritet på en extremt mansdominerad arbetsplats och jag tycker att det är viktigt att visa andra allt det positiva mitt arbete ger mig.

Likväl som man kan tycka att det är min rättighet att toaletten på min arbetsplats är utrustad med sanitetsbehållare så ser jag det samtidigt som min skyldighet att som minoritet påpeka utvecklingspotentialer som organisationen kan arbeta vidare med. Som att det faktiskt behövs sanitetsbehållare på samtliga toaletter, för att ta ett exempel.

HÄR kan ni som vill lyssna på morgonens radioprat trycka för att komma direkt till klippet!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *