Rensa, sortera och byta plats

Idag gick jag på utmaningen: Rensa Tilias rum. Ni vet, hon måste kunna ha ett värdigt rum att leva i. Eftersom hon bara sover i sin spjälsäng och annars aldrig befinner sig i rummet har det kommit att bli en perfekt skräpyta för oss. Ungefär: det här finns det inte plats för någonstans i huset, vi stoppar in det i Tilias rum så länge

Fyra kassar skräp och fem timmar senare är jag nu klar! Tusen grejer som skulle sorteras och en gedigen planering behövdes för att varje sak som jag flyttade på var tvungen att ha ett nytt hem och där stod någonting annat som också behövde byta plats med något tredje… Evighetsgöra, men nu är det färdigt!

Vi ska måla om och fixa inredning till hennes rum med men det har vi inte så bråttom med. Än så länge sover hon bara där  men nu är det i alla fall ett rum man kan slappna av i. Städat och snyggt och lite tomt.

I och med detta fick jag ordning på halva övervåningen och alla kläder som barnen gått och rivit ut ur lådor och lekt med överallt är nu på andra ställen, där de inte når. Skönt att slippa plocka upp det där framöver!

Imorgon ger jag mig på tvättstugan. Och så ska jag köra skiten ur brorsan på gymmet!

10 thoughts on “Rensa, sortera och byta plats

 1. Skönt att höra att det finns flera som tog en städ/rensa barnens rum dag idag 😉 jag o pojkarna gick igenom Allt, leksaker, böcker o gosedjur!

 2. samma här, jag rensade nellan rum igår, vi gjorde det ju nyss också men det funkar inte att ha hur mkt som helst i hennes rum, måste ju finnas utrymme att leka…

 3. Ohh så härligt att få undan rensat och så fint att rusta hennes rum, men hon är så liten än så förstår att det inte är blåljus på för att rusta det än då, men skönt att få det timt och rensat =D. Härligt att få rensarryck sådär och skönt då när du har tiden till det =D

  Så härligt att träna med brorsan då,

  ja enormt jobbig dag igår, men hoppas också att kameran blir som den varit då jag lämnat in den, för nu är den inte alls sig lik. Söt du är, du är en trogen besökare, och jag är det på din fina härliga blogg med

  Tack för alla rader, kramar

 4. Åhh bra jobbat. Gjorde en rejd på Astrids rum innan vi stack. Hon har ju en våningssäng men eftersom hon inte sover där uppe än så var där fullt av kläder som blivit för små, mammakläder och tjafs.. så skönt när det är borta.

  Svärisarna har ett helt nyrenoverat hus på insidan, förutom vardagsrummet där en mysbrasa och gamla skinnsoffor huserar så det är verkligen lyxigt.

  Hoppas ni haft en underbar jul!
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *