Ovanliga dagar

Min tio år yngre bror kom igår och tillsammans gick vi en promenad med Undra. När vi kom hem igen lagade han god middag till oss och vi lyssnade på varandras spotify-listor och snackade. Värsta lyxen och hur trevligt som helst!

Efter att ha städat hela köket med tillhörande lådor satte jag mig i soffan med datorn i knät och där satt jag till efter midnatt och kollade träning. Efter att ha vilat mig genom december, eller jag har kanske snittat två pass i veckan, så vila för mig alltså, känner jag mig sjukt peppad att ta tag i en rejäl utmaning med Kustjagarenträning under våren. Jag är mitt uppe i all träningsplanering inför detta och om ni vill kanske ni kan ni få ta del av mitt upplägg när det är klart.

Jag kommer även att göra vissa kostjusteringar och det vet jag att ni är intresserade av. Känner att jag vill ge kroppen en skjuts framåt och ska testa mig fram till vad jag tror är ett vinnande koncept för min kropp.

Det är det som är det viktiga, att min kropp mår bra!

Strax innan jag vaknade idag drömde jag att jag vaknade och tittade på klockan och den då visade 18.00(!) Då fick jag sån panik att jag vaknade för att se klockan visa 10.21. Galet det med, men välbehövligt och skönt som tusan!

En långdusch och en rejäl frukost framför datorn senare ska jag nu plugga ett par timmar innan Tuffbästis snygga man kommer hit för en löprunda. Han ska med köra Kustjagaren i juni.

BTW: finns det något mer tillfredsställande än att dammsuga en kryddlåda? 

7 thoughts on “Ovanliga dagar

 1. skulle vara under skohyllan då eller brödburken 😉
  ja det är skönt att vi jag och min man syår enade men där och då kännde jag mig så ensam och elak..

 2. Du har alltid en sådan sund och bra inställning till allt. Men vad innebär Kustjägarn? Du jobbar ju inom det militära så betyder det att du tränar tillsammans med kustjägarna. Min pappa var förresten stridspilot på F7 och F3 (?) förr i tiden ;-)? Såtenäs och Linköping eller vad det var… han hävdar att han har så bra grundkondis sedan den tiden… trots att han är 64 år nu och avslutade sin karriär som chef på ett försäkringsbolag och lektor i juridik på en högskola…

  • Haha!! Jag tänker fixa det, speciellt med det där att jag kan vara lite idol, menar jag! =)
   Ja, den där grundkondisen snackar han säkert om Stridspiloter brukar vara grymt tränade (och jävligt smarta). Tänk att du har hans gener! Lyckos dig!
   Tack!

 3. Min kommentar försvann… nu vet jag vad Kustjägarn är. Det låter helt galet. Du är min största idol i livet om du fixar det!

  Fick du min förra kommentar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *