Reser bort från gubbsen!

Tidigt imorgon åker jag till Skåne för att hålla utbildning i UGL (Utveckling Grupp Ledare). Ska bli spännande! Dock innebär en sådan utbildning arbete typ dygnet runt. Så vi får se när jag har tid och ork att blogga… om ni letar efter mig, alltså!

Ska bli väldigt skönt att komma från min ordinare arbetsplats, måste jag säga! Kunde ju knappast komma mer lägligt (hur kompareras lägligt?) Under kursen ska vi bo på Ängavallen utanför Vellinge. En ekologisk gård som verkar helt fantastisk!

Dessutom! När jag kommer hem nästa vecka så har Militärpappan hemstudier i fyra(!) veckor. Längtar!Längtar!! Läääääääängtar!!!!!!!!!!!!!!!!

3 thoughts on “Reser bort från gubbsen!

  1. Att magen står rakt ut i vädret är helt korrekt uppfattat! Vad kul att du längtar, annars hade jag förstått om du tyckte att det såg lite obekvämt ut… För det är det!
    Men såklart väldigt mysigt också, jag älskar magen samtidigt som jag är trött på den.

    Hoppas att du hade (har?) det skönt i Skåneland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *