Rivstart på veckan

Dagen har flugit förbi i ett rasande tempo och jag har hakat på så gott det går. Jag har tröttnat på musiken i min Ipod och cyklade utan någon musik alls i morse. Luften var sval och det var nästan ingen vind, vilket är otroligt ovanligt i denna stad, så cykleturen på 11 km kändes som piece of cake!

På jobbet var jag utomhus nästan halva dagen och resterande tid tillbringades framför datorn med diverse bestyr innan jag tog cykeln hem igen. Militärpappan ringde precis när jag kommit innanför dörren och sa att han kunde hämta Elise på förskolan på vägen hem från jobbet, han kör bil. (Från samma arbetsplats till samma hem ungefär vid samma tider, så jag cyklar inte för varken miljöns eller plånbokens skull. Jag cyklar för min egen skull!) Eftersom det egentligen var tänkt att jag skulle hämtat Elise idag så fick jag oväntat en stund över. Jag såg min chans att köra ett träningspass, såklart, och eftersom jag redan var uppvärmd med 35 minuters cykling i kroppen så körde jag på direkt med ett styrkepass nere i källaren med egen kroppsvikt som motstånd. (Passet kommer i eget inlägg snart).

Militärpappan lagade mat och jag och Elise mös i soffan, sjöng och kollade på barnprogram. Hon var en riktig liten mys-tjej ikväll och när vi skulle äta bara kastade hon in tre(!) portioner spagetti och köttfärssås i sin lilla mun. Hon åt nog mer än mig, tror jag… Efter maten röjde hon runt här med Militärpappan medan jag ägnade cirka tjugo minuter (vilken tid allt tar) åt att klä på mig långkalsonger, ytterkläder och reflexer för att ta hunden på promenad. Det var så skönt ute så vi gick i 50 minuter i mörkret. Nu lite fix inför morgondagen och sen stupa i säng!

En trött och mysig liten tös efter en heldag på förskolan, trots att hon sovit mellan 12-15.

En trött och mysig liten tös efter en heldag på förskolan, trots att hon sovit mellan 12-15.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *