Roadtrip längst östkusten

Vi har gett oss iväg på ett par dagars roadtrip för att hänga med vänner, sova i tält, leka med kompisar, bada och ha det bra! Första stoppet var Hossmo i Kalmar där min barndomsvän Jenny och hennes man Jesper byggt ett fantastiskt vacker vit tvåplansvilla! Barnen lekte järnet hela kvällen och när vi lämnade sent sa Elise ”Hej då Ebba. Jag älskar dig!” 

Jennys och min pappa arbetade i flottan tillsammans och många gånger har vi fått åka med fartygen mellan olika städer i Sverige. Vi har lekt, fnissat hemlisar, tältat på öar, spanat in killar och sovit över hos varandra otaliga gånger! Och jag har vevat ner hennes kräks på order av pappor, med hjälp av pennor, i avloppen medan Jenny varit sjösjuk ombord… Jag önskar att våra barn får samma möjlighet som oss att vara fina vänner!

I natt sov vi hos Frökenfarmor och Målarfarfar och nu är vi på väg mot nästa destination Getterö i S:t Annas skärgård. Där ska vi träffa Militärpappans kompisar med familjer i ett par dagar. Vädret har vi med oss!

One thought on “Roadtrip längst östkusten

  1. Hahaha.. ja dessa resor… Men vad kul vi hade.. Och inte att glömma utedasset i Loftdalen som du sååå älskade att gå till.. NOT! ;o) Många minnen med en fin vän gör en varm och tacksam.. Längtar tills vi ses nästa gång!! kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *