Rufs och bulor

Såhär kan man se ut efter middagsvilan!

Såhär kan man se ut efter middagsvilan!

En och en halv timme när man inte är pigg räcker inte långt som middagsvila när man är 1,5 år. Elise var supertrött ikväll redan vid halv fem och vi tokade oss som bara den båda två för att få henne att inte somna, erbjöd all god mat och frukt i hela världen, uttjatade sånger och hostmedicin… Ja, det gick sådär. Det som tillslut hjälpte var när den väldigt sjuke Militärpappan med en ordentlig mansförkylning, som han själv kallar det (och jag är beredd att hålla med), började dribbla med bollen och fick i henne en pannkaka. Bra jobbat!

Tidigare idag trillade Elise och slog i pannan i en tegelvägg och fick världens bula! Det måste verkligen gjort jätteont! Jag fick med mig hela familjen på en liten långsam runda för att få i oss lite frisk luft med. Skönt! Jag kan inte gå med hunden nu för om hon drar till så dör mina fogar. Dör! Och hon är i höglöpet så risken att hon drar till är 120 på 100. Och lös är ju uteslutet för tillfället då hon är knäpp i bollen på grund av löpet och lyssnar lite när hon har lust… Vi smög fram i en halvtimme ungefär och nu har jag legat och jämrat mig här en halvtimme för att ena fogen gör så ont! Men sen släppte det, konstigt nog. Hoppas det håller sig borta nu!

Ajajaj, en sån bula!

Ajajaj, en sån bula!

6 thoughts on “Rufs och bulor

  1. Hoppsan så hon ser ut lilltjejen med bula och sovrufs 😉 Min foglossning blev bättre sista veckorna när bebisen ”borrade” ner huvudet i bäckenet. Det var ungefär som att huvudet stabiliserade fogarna. Har du tur blir det lika för dig.

  2. Underbara rufset – så ser det ut här varenda dag typ. Vi måste verkligen vattenkamma för att få ner det. Och jag får återigen dåligt samvetet för att jag inte hunnit klippa henne än. Imorgon kanske…

    Hela dagen har varit feberfri här, så vi har gjort så mycket vi hunnit och kunnat. Imorgon ska vi ge oss ut på en promenad för första gången. Med två. För att köpa en ståbräda – för det känns ju SÅ konstigt måste jag säga!

    Hur tycker du hallonbladsteet smakar då? Jag saknar nästan mitt nu…. Är så törstig av amningen att jag skulle kunna dricka en hel sjö!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *