Sångstund med pappa

image

I torsdags kväll fick Elise hög feber som sträckte sig över natten och dagen därpå för att på lördagen vara helt borta igen. Sedan var hon superpigg hela helgen och gick till förskolan på måndagen i fyra timmar. Efter ett par timmar hemma tyckte jag dock att hon blev lite hängig så jag bäddade ner henne och där sov hon mellan 14.00-19.00 och vaknade med lika hög feber igen! Fyrtio grader. Lite alvedon på det och hon höll låda fram till 22.00! Sen somnade både hon och jag på soffan…

Idag har hon varit feberfri igen och man märker inte ens på henne att hon varit dålig. Läskigt! Nu har jag bestämt att hon stannar hemma med mig och Tilia veckan ut för att bli riktigt jävla kärnfrisk, eller nåt. Blä för förskolebaciller!

Så idag har vi bakat lite och plockat i huset. Tilia har sovit länge i vagnen på altanen och Elise och jag har läst böcker och lagt pussel. Höjdpunkten var när Flygledaremamman kom på spontanbesök med sina fina barn under eftermiddagen!

Elise och Tilia tycker mycket om när man sjunger med dem och när Militärpappan är hemma kan han spela gitarr till sången. Total lycka!

3 thoughts on “Sångstund med pappa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *