Seg och tidig morgon

Militärpappan fyller år idag och han fyller 30. Trettio. Så vi firade honom med sovmorgon och en härlig långfrukost efter det! Elise och jag bakade frukostfrallor imorse och Tilia var med en stund innan hon somnade igen. Militäpappan fick paket på sängen och en lapp med ett löfte om ytterligare en present, när den väl kommer ut i handeln.

Tilia

Tilia

I detta nu så klipper Militärpappan gräset och Elise badar i sin pool på gräsmattan. Tilia hänger i babygymmet och jag är helt slut efter diverse händelser som får komma i ett annat inlägg. Människa! Och så har visst Tilia börjat med att stiga upp glad och klarvaken vid halv sex(!) Jag dör.

Frukostbullar

Frukostbullar

Nu ska jag tagga för ett pass på gymmet som förhoppningsvis får mig att piggna till ordentligt för ikväll kommer det lite folk på middag och doptårta. Jo, det blev ju en hel över efter dopet så den tar jag ur frysen idag och piffar till den åt en 30-åring istället. Just det! Jag ska komma ihåg att duscha på gymmet för vi har en hantverkare i källaren som smutsar ner och för ett himla liv i vår före detta dusch. Det kommer att bli så fint när det är klart! Ingen mening att dammsuga förrän han lämnar huset för dagen.

2 thoughts on “Seg och tidig morgon

  1. Hoppas MP haft en riktigt fin dag, hans 30-årsdag! Värsta lammköttet du har då.. 😉 Haha.
    De tidiga morgnarna slipper man ju gärna? Men nej, jag är inte heller helt pigg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *