Semester på Lanzarote!

image

Vi har haft en mycket lugn, skön och välbehövlig semestervecka på Lanzarote! Det var en all inclusive-resa till Playa Blanca Flamingo resort som vi köpte i slutet på sommaren och nu avnjutit långt borta från mörkaste novemberrusk. Vi har haft det toppen!

image

Med tanke på mängden (inte endast hälsosam) mat vi serverats denna vecka har det varit väldigt skönt att röra på sig och jag har tränat nästan varje dag. En förutsättning för att kunna stå ut med mig själv, kunna vara en bra mamma och i förlängningen att andra ska stå ut med mig! Det har blivit mycket yoga, löpning och funktionell träning på stranden.

image

Vi har hejat fram Sverige i fotbollen och barnen har träffar Bamse och hans vänner. Barnen har hängt med nya kompisar och vi med nya vänner.

image

Vi har badat i poolen och i havet, grävt i sanden, varit på massage, ätit, tränat, haft sovmorgon, solat, kramats, hängt med Bamse, funnit nya vänner, druckit vin, gått promenader, sett soluppgångar och solnedgångar, hoppat i hoppborg, lekt på lekpark, kollat på fotboll, ritat, ätit godis och bara haft det bra!

Jag har läst en skönlitterär bok och inte kollat min mejl på hela veckan! Känns tokigt, skrämmande och skönt. Nu har vi massa ny energi att välkomna december med!

2 thoughts on “Semester på Lanzarote!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *