Shopping och skalklädesfråga

Jag handlade kläder till Elise igår. Eller rättare sagt så handlade jag och Elise kläder till henne igår, för hon var med hela tiden, vaken och glad i flera timmar. Fantastiskt!

Vi tog bussen till stan för Militärpappan hade bilen till jobbet. Elise älskar att åka buss! Det finns så många att titta på, stirra på, och många att säga hej till. De som inte hälsar tillbaka får skylla sig själva, verkar hon tycka, så hon fortsätter att stirra, vrida på sig och på alla sätt fånga deras uppmärksamhet och säger hej igen helt enkelt…

Vi började med att äta lunch på café Tre G. Där fanns också många att prata med. Elise verkar lycklig över att få kontakt med andra, jag är ju ändå där bredvid på något sätt. Hon pratade med två tanter och med ett yngre par vid bordet bredvid som alla fyra att och gjorde massa lustiga grimaser och gullade på avstånd. Roligt att se hur små barn kan engagera och smitta av sin lycka på andra.

Mätta och glada tog vi oss genom barnklädesbutikerna, jag bakom vagnen och Elise i, utan åkpåse. Att åka utan åkpåse är lycka! Efter lite strosande hittade vi en hel del och allt jag köpte var i storlek 86, alltså en storlek över det hon egentligen behöver, men de passade bra med lite uppvikta armar och ben. Och så kan vi använda dem längre, tänkte jag… Vi shoppade loss och jag tror slutnotan hamnade på 1200 kr. Man får en hel del barnkläder för dem pengarna! Det blev fyra par byxor, fyra långärmade tröjor, två t-shirts, sex par strumor, ett par strumpbyxor och en body.

Vi avslutade vår tripp med lek och bus hemma hos Tuffbästis och Elise hann sova sin eftermiddagslur där med innan Militärpappan kom förbi och hämtade upp oss. Vi åkte tillsammans till Maxi och handlade inför kvällens middag, så galet gott blev det! Skriver mer om det senare.

Idag ska vi in till stan igen och kolla på lite ytterkläder. Har kollat in Polarn och Pyrets skaljacka, skalbyxa och vindfleece och liknande set från Mc Kinley och jag blir snart tokig, för jag kan inte bestämma mig. Ska kolla på Stadium idag med innan jag tar ett beslut. Jag vet att PoP:s ställ är väldigt bra och att storlek 86 är okej att ha nu, sitter bra i höst och vinter. Och att de håller både stil, form och färg i otaliga tvättar! Någon som har erfarenhet från andra märken eller hur resonerar ni?

One thought on “Shopping och skalklädesfråga

  1. Hej vännen,.. Vi har ju också haft PoP.. Och kan ju inget annat säga att de har grym kvalitè. Och det är värt mycket!! Har nu även sett att åhléns har fått in fleeceskaljacka som är vindtät och regntät. Min svägerska har köpt den till deras bebis (inte så stor direkt) Men de verkar nöjda. Den har samma stil som PoP. Kan ju vara kul och kolla på ett alternativ till. Jag är ju ett PoP fan annars men gillar åhléns alternativ också. Men som du förstår och du känner mig så vet du vilka jag helst köper om plånboken tillåter ;o) Inte så mycket till hjälp kanske bara ännu mer förvirring ;o) Hoppas du hittar det du söker.. Många Kramar från mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *