Simning med rosamössad förebild

Under kan hända – idag tog jag mig till simhallen för morgonsimning! Härligt att vara tillbaka där! Eftersom det känns som att jag kommit lite ur fas med det här med simning så körde jag knappt 1500 meter crawl med olika teknikfokus:

Att glida ordentligt på varje armtag
Att skjuta ifrån ordentligt
”Tummen-i-armhålantrixet”

Jag hade länge legat och spanat på en snabb tjej i rosa simmössa för att ta efter lite teknik och när hon klev upp ur vattnet såg jag att det var Tess! En grym tjej som jag träffat via Team Militärmamman och som ska köra en halvironman i juni. Hon gav mig fler tekniktips att träna på och sa saker som fick mig att skratta, för hon är så himla kul!

Tess är en brud med många järn i elden och driver en mysig inredningsbutik hemma på sin gård och som webbshop, jobbar, har två barn tätt, tränar och bloggar. I bloggen kan du läsa om inredning, småbarnsliv, träning, kärlek, vänner, skratt, gråt och äventyr. I en enda salig röra! Det här med att ha en 3 åring full med trotsig energi, en retsticka till 1 åring och två lurviga hundar. De finns i ett stort trähus med ständiga projekt i södra Sverige.

HÄR hittar du till Tess blogg!

Idag fick jag besked om att jag kommit med på den crawlteknikkurs som jobbet anordnar. Så perfekt i tid och precis vad jag behövde! Kursen startar först vecka tolv och det är bra för då hinner jag bli ännu bättre innan dess! Idag kände jag mig snabb i vattnet även om armarna strejkade lite till en början efter gårdagens grymma pas i gymmet.

One thought on “Simning med rosamössad förebild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *