Simning och Mamma/Baby

Jag var och simmade med Militärmamman Sofia igår och hon var en riktigt bra pedagog! Jag simmade ungefär 1500 meter och övade på crawl på olika sätt. Sofia kan simma riktigt bra så det bästa av allt var att jag kunde ligga bredvid henne i vattnet och försöka härma hennes rörelser. Efter lite teknikträning vågade jag mig på att ta bort både flytplatta och dolme och simma crawl flera längder utan att sjunka! Jag är sannerligen ingen bra simmare, än, men mycket bättre än jag någonsin vågat hoppas!

Ska bara lära mig att andas med… 

Idag körde terminen igång på Lok & Motion och det var ett härligt gäng mammor med bebisar som kom på mitt pass i förmiddags. Hoppas de kommer igen! Och att de har massor med träningsvärk imorgon så de känner att dagens träning av dem något!

Ikväll ska jag hjälpa en vän på gymmet som vill få lite inspiration till att bygga upp axlar och rumpa och stärka sin kropp. Ser fram emot vår träningsdejt.

Och fikan efteråt!

7 thoughts on “Simning och Mamma/Baby

  1. Tack för ett jättebra pass, jag ha redan ont överallt. Kanske mer ett tecken på att jag är otränad..
    Fokusera på att få rätt teknik i simningen, det är det viktigaste. Kan du det kan du simma långt. Kan jag vara till hjälp så säg till bara

  2. Den där fikan efteråt är alltid bäst! Men 1500 meter är långt att simma – det blir jag lite imponerad av för det är ju inget man bara ”gör”. I ärlighetens namn vet jag inte om jag har simmat mer än 100 meter någonsin.

    Och klart de kommer och tränar med dig igen – du är ju bäst!

  3. Det var riktigt kul att simma ihop Frida. Tycker att vi försöker få in ett pass nästa måndag också. Vore kul Tess om du också ville hänga på, så att vi kan få lite experthjälp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *