Sjuk

Jag har legat totalt däckad i två dagar av förkylning, feber och sjukt ont i halsen. Militärpappan har mosat banan i fil och matat mig med, det ska tydligen vara bra, säger han. Och SysterYster har gett mig te med ingefära och citron. Idag har jag mått lite bättre och varit uppe på benen, så deras dunderkurer hjälpte kanske!

Igår när jag var hos barnmorskan skickade hon hem mig direkt efter att blodtrycket var taget. Idag var det ultraljud och allt såg bra ut! Fast jag tycker att han är lite liten, Militärbebisen. Väger just nu lite över 2700 gram. Men det var också normalt, enligt läkaren. Hon sa att det inte blir någon jättebebis och det känns ju skönt ändå med tanke på att den lille ska ut genom mig och det ganska snart!

4 thoughts on “Sjuk

  1. Skönt att du mår bättre, för du kommer ju behöva endel energi framöver.
    På mina barn har vikten de kommit fram till vid ultraljudet inte stämt så bra, vilket jag är glad för eftersom Ebba enligt dem vägde knappt två kilo och när hon föddes två dagar senare vägde hon 2800gr. Det underlättar om de har lite hull 😉

    Kram

  2. En vecka innan Isak kom gjorde de en viktuppskattning på 3650 g. Sen vägde han ju 4420 när han kom ut… Hoppas du hinner bli helt frisk tills det är dags!

  3. Usch för att vara sjuk gumman, bra att du blivit bättre 🙂 Du måste ta det lugnt och vara rädd om dig. Tänka sig att snart kommer lillen. Vilket datum va det beräknat till nu igen? Maries är på bilden 1 månad gammal. Vägde 4500 g när han föddes. Såå söt 🙂 Längtar till jag får se ditt lilla knyte också. Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *