Skogstur till häst

Elise och jag åkte iväg efter frukost och turen gick till ett stall inte så långt hemifrån. Vi hade bokat en ponny och i stallet stod shettisen Spike, 98 cm i mankhöjd och väntade på oss. Vi borstade och gjorde i ordning honom för en skogstur och Elise satt upp.
image
Första helgen på årets älgjakt känns lite väl riskabelt att lulla runt planlöst i skogen så vi höll oss till grusvägarna under turen. Elise red och jag gick vid sidan om. Vi han både prata massa och uppleva vacker natur i strålande kyligt höstväder! Elise skrittade mest men travade ett par sträckor och var så modig!
image
En helt perfekt upplevelse för oss båda och känner jag Elise rätt kommer vi snart tillbaka till Spike och hans vänner. Jag har ridit i många år mren håller inte på med hästar längre. Någonstans måste jag ju dra gränsen för mina prioriteringar… Däremot uppmuntrar jag gärna Elise om hon visar intresse och jag tycker att en skogsrunda med henne på en shettis är alldeles lagom för hennes del någon gång emellanåt.

Min stora, fina och modiga tjej!

2 thoughts on “Skogstur till häst

  1. Åh, vad härligt! Jag önskar så att M också skulle gilla hästar, gammal hästtjej som jag är. Tyvärr är hon ffa väldigt rädd för djur överlag så vi tar det lugnt. Men jag ser stor potential i lillebror 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *