Supergod vitaminboost

image

Innan jag åkte hem från Stockholm i fredags hann jag med en snabbvisit i city. Jag stressade genom Drottninggatan men gick tomhänt därifrån. Jag köpte mig en smoothie från Blueberry och livet kändes plötsligt lite bättre. Galet goda smoothiesar det där och vi har inget liknande hemma i Karlskrona.

Dock äger vi en råsaftcentrifug och jag använder den mest för att göra nåt vettigt av alla äpplen vi har i trädgården men nu fick jag inspiration till nya experiment.

Idag gjorde jag en blandning full av vitaminer och antioxidanter och både Militärpappan, Elise och jag slukade varsin smoothie. En väldigt god vitaminkick helt enkelt!

Jag hade i äpplen, apelsiner, citron, ananas, mango och två rejäla nävar babyspenat.

2 thoughts on “Supergod vitaminboost

  1. Vilket märke har ni på er råsaftcentrifug? Går och funderar på om det inte vore en bra investering för vår del eftersom barnen inte är så förtjusta i grönsaker. Men en smoothie då och då skulle nog slinka ner. De skulle ju inte veta att jag spetsar den med nyttigheter 😉

    • Precis! Sådär mycket spenat hade hon aldrig ätit frpn tallriken annars tex. =) Här ger det fin färg! Vi har en från Philips och är mycket nöjda! Enkel att använda o montera och går att madkindiska. Sköljer av allt lätt om man gör det direkt efter användning. Kostar runt en tusing tror jag. Värt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *