Skönaste känslan

image

Tänk att man kan få fram den skönaste känslan av lycka och lättnad i kroppen utan att ens ha tränat på två dagar!

Examinationen på universitetet gick bra och vi behöver inte komplettera någonting, så nu är vi färdiga för detta år och lägger 30 hp extra till samlingen. Samtidigt ser jag fram emot ytterligare fyra år i skolbänken för jag tycker så mycket om både utbildningen och alla människor som går där!

Nu har jag köpt godis på Hemmakväll som jag smaskar i mig medan jag väntar på bussen hem. Eller hem till Tuffbästis som flyttat närmare mig i dagarna. Det är visst fotboll på tv ikväll och då passar jag på att göra saker som jag tycker är kul istället för att agera fotbollsfru eller nåt… Win-win!

På bilden står jag vid en för mig speciell plats som ni får veta mer om i dagarna.

10 thoughts on “Skönaste känslan

    • Jag går ett program på halvfart som heter Ledarskap och Organisation på Linnéuniversitetet vis sidan om mitt heltidsjobb under 6 år. Två klara! =)

  1. Visst är det härligt att vara klar, på ett så bra sätt också!
    Bara färdig och inget att göra om 🙂
    Jag gillar också att plugga (eller kanske inte själva pluggandet så mycket som att få nya kunskaper 😉 ), så jag hoppas att intervjun jag ska på imorron går riktigt riktigt bra, för isåfall får jag ägna de kommande fyra, fem åren åt att luska ut vad mastceller har för roll i infektionssjukdomar, särskilt mastit hos kor. Så spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *