Uppsats och ekande väggar

image

I eftermiddag ska vi till universitetet och försvara vår lilla uppsats som handlar om teambuildingens effekter i en personalgrupp. Väldigt oklart hur det kommer gå, men det tjänar inte så mycket till att spekulera i det nu, snart får vi ju veta.

Det var skönt med en ledig dag igår och jag är så glad att jag hade möjlighet att tillbringa den tillsammans med min familj! Idag är jag en av väldigt få på jobbet och sånt gillar ju jag emellanåt för tystnaden får mig hiskeligt effektiv. I längden hade en översocial kvinna som jag nog ändå dött ihjäl mig… På måndag är halva huset tillbaka igen från att ha vaktat prinsessan på hennes bröllop.

Ni glömmer väl inte att tävla om en Spraytan av Touch of Wimpy här i Karlskrona.

Därav min bränna! Tävlingen går ut imorgon kväll.

8 thoughts on “Uppsats och ekande väggar

    • Det är en liten klänning och från märket Fröken Söt. Hittat den på Kosta Boda outlet. Lovely! Tack!

  1. Hej Frida!

    Hopas allt är bra! Du har verkligen bara blivit allt vackrare
    Och vackrare med åren. Klänningen passar dig perfekt.
    Var rädd om dig och fortsätt le 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *