Snölek ger matvrak

Vårt dåliga samvete att inte ha varit ute med barnen på flera dagar kom ikapp oss idag och det var ju en himla tur att det snöat en hel del så att utevistelsen blev roligare än i det grå slasket som nyss täckte marken. Idag har det verkligen tok-snöat och säkert kommit ett par decimeter. Härligt!

image

Vi tog oss till pulkabacken strax över gatan och där roade vi oss en stund tillsammans med andra åksugna. Elise och jag åkte snowracer tillsammans och Elise skrattade så hon kiknade, speciellt när jag välte och trillade av.

image

Tilia var förstås också med i sin pulka och verkade gilla att komma ut i den friska luften och få titta på allt vitt. Fort gick det och kul var det! Jag längtar lite till imorgon så vi kan åka igen. Hoppas Elise vill hänga med bara…

image

Innan vi gick in skottade vi massa uppfarter igen för det behövdes verkligen efter denna dag! När vi kom in lagade vi köttfärssås och alla åt som hästar. Jag åt nästan lika mycket som Militärpappan och Elise åt nästan lika mycket som mig och Tilia nästan lika mycket som Elise… Medan Militärpappan badade barnen sorterade jag lite saker i källaren för att bringa lite större ordning där nere. Skönt! Jag har även hunnit med att både plugga några timmar idag och sorterat ut och skänkt en papperspåse med barnkläder på Facebook.

Mer återstår att ta tag i men det är en fantastisk känsla att verkligen vara lite mer på banan igen.

Ordning och reda varje fredag, ni vet!

3 thoughts on “Snölek ger matvrak

  1. Hej Frida, vilken härlig dag ni verkar ha haft!
    Vet inte vad som hänt men jag förstår att någon i din närhet gått bort. Hoppas du mår lite bättre nu, brukar kännas lite lättare efter begravningen för vissa. Stor kram till dig!

    • Det är eg. Ingen i min direkta närhet utan i en väns. Fast så ledsamt och sorgligt. Det har onekligen påverkat mig.
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *