Och livet rullar på

Medan jag var på begravning igår kläddes granen och efter kvällsmys med barnen träffades jag och Läkaremamman över en latte i stan. Skönt! I kyrkan träffade jag min fina vän Militärläkaren och det var skönt att få hålla honom i handen och vara nära varandra där och då.

Jag älskar mina fina vänner. Vad hade jag varit utan er?.

image

Ute tok-snöar det och här inne leker barnen i värmen framför brasan. Elise har lagt fram alla mjuka leksaker åt sin syster. Gulligt! När Tilia sitter där och leker passar Elise på att leka med sin syster, fast på egna villkor. Nedan har hon vagnens myggnät över sig och lite tidigare hade hon halva pusselmattan runt halsen… Världens tåligaste lillasyster.

image

Mina tankar är hos Er.

 

3 thoughts on “Och livet rullar på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *