Sol och regn

image

image

För ett par dagar sedan var det sol och jättevarmt så Elise och jag cyklade till en badplats fem minuter bort. Där stötte vi på Flygledaremamman och Elises kompis och lyckan var gjord för oss alla!

Idag öser regnet ner och jag sitter på bussen till stan med Tilia. Vi är ensamma i helgen då Militärpappan och Elise har åkt till Frökenfarmor och Målarfarfar. Själv njuter jag av att kunna ge mina flickor all min uppmärksamhet, en i taget.

3 thoughts on “Sol och regn

  1. Det är en av de sakerna som jag saknat mest faktiskt – att kunna ge M odelad uppmärksamhet längre stunder. I och med att F bara ammat så länge har han varit beroende av mig på ett sätt som gör att det varit väldigt svårt för mig att vara borta från honom längre stunder. Så hoppas ni får en riktigt härlig dag tillsammans du och Tilia!

  2. Vädret är väldigt växlande.. Men vi hade sol på vår lilla semester,och det är jag glad för. Sen att regnet vräkte ner och åskan gick i flera timmar när vi kom hem får gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *