Söndag och vår!

Klockan 06.00 vaknade jag av glatt joller från Elises rum. Jag gick in och möttes av en överlycklig liten tjej som sa Hej! Detta underbara sätt att vakna på gav mig massa energi och glädje så när klockan var 09.00 hade jag och Elise hunnit med att städa av hela huset, rasta hunden och veckohandla på Maxi.

Vid lunch kom Natalie och Melvin och vi åt mat och fikade. Sen gick vi till lekparken, 50 meter från vår tomt, där Elise fick sin första gungtur. Hon älskade det! Direkt började hon slänga benen fram och tillbaka så att gungan fick mer fart och jag behövde aldrig putta på. Vackraste hunden följde med till parken och fick ett märgben som jag tänkt att hon skulle gnaga på i solen men själv hade hon tänkt annorlunda. Hon sprang bort en bit och grävde ner det i en hög av löv istället.

Älskade att gunga!

Älskade att gunga!

Skönt att vi har så nära till lekparken, bara 50 meter!

Skönt att vi har så nära till lekparken, bara 50 meter!

Elise har ålat runt på golvet för att få tag i spännande föremål mest hela dagen. Inte så att hon ålar runt i hela huset direkt utan hon tar sig dit hon vill och sätter sig där och leker lite tills hon ser nästa roliga grej längre bort, då tar hon sig dit. Hon kämpar på med krypet och kommer något krypsteg framåt innan hon faller ihop och ålar vidare istället. Ibland stannar hon upp mitt i ålningen och tar ett krypförsök, som att ålningen inte går tillräckligt fort!

Elise tittar på Melvin, som kan krypa, och försöker härma. Bra!

Elise tittar på Melvin, som kan krypa, och försöker härma. Bra!

Vi har haft ett underbart vårväder hela helgen och enligt meteorologerna ska det fortsätta så hela veckan! Det är ju fantastiskt! Åh, vad vi ska njuta, mina flickor och jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *