Spaning på byn

image

Igår var Tuffbästis här med Benjamin och när han skulle sova gick vi ut en sväng. Elise uttryckte en önskan om att gå till ”Miragården” (Mariagården) där det ligger en stor och fin (och inhägnad, mycket bra) lekpark. Vi hängde i lekparken en stund och barnen gungade och åkte rutschkana.

Trots att vårsolen lyste blev vi ganska kalla så vi tog en vända förbi Jysk för att få lite inspiration till kommande renovering och piffande. Familjen Tuff har ju köpt hus inte så långt från oss! Lycka! För egen del ska vi ta tag i Tilias rum i sommar, så att hon också får ett fint rum, som sin syster. Jag har ett tänk med möbler och färger och har börjat samla ihop lite saker som sedan ska in i sitt sammanhang.

Elise har en lila bas med rosa och turkost som accenter och Tilia ska få rosa bas med rött och någon mer färg. Tips på vilken? Jag tycker mycket om Jysks tyger och sydde Elises gardiner av deras lila uggletyg. Jag har massa tyg kvar för jag köpte en hel rulle till ett bra pris! Lite kuddar av tyget vore väl inte helt fel. Vi får se vad jag hittar för fint tyg till Tilias fönster.

image 

One thought on “Spaning på byn

  1. Vi har likadana tapeter i grabbarnas rum, grårandiga. Just nu hänger det en klargul gardin med fiskar på i fönstret. Rummen är långt ifrån färdiga, men än så länge används de mest till att sova i så inredningen känns inte helt prioriterad. Först kanske vi ska få dit tak- och golvlister, innan vi börjar skruva upp grejer på väggarna 🙂

    Vore inte vårgrönt en fin accent till rosa och rött?
    Typ som denna filtlöparen: http://www.tindrastore.se/filtlopare-vargron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *